GPX tracks fiets

Hoe weet je nu waar je precies moet fietsen? Hoe vind je de juiste weg tussen de heuvels en de beekjes, de bossen en de velden? Gelukkig hoef je niet te verdwalen, want je kunt gebruik maken van de GPX tracks die beschikbaar zijn..
GPX tracks zijn bestanden die je kunt downloaden op je smartphone of GPS-apparaat, en die je precies laten zien waar je moet lopen of fietsen. Vergelijk ze met een kruimelspoor. Zo kun je de route volgen zonder kaart of kompas, en genieten van het mooie uitzicht. Lees ook de informatie over GPX tracks op deze website

De GPX tracks zijn gemaakt en dubbel gecontroleerd door ervaren fietsers. Je kunt kiezen uit verschillende trajecten, afhankelijk van hoeveel kilometers je wilt fietsen. Wil je de route in tegenovergestelde richting fietsen dan moet jezelf de track omkeren.

Hoe je het ook doet, met de GPX tracks kun je er zeker van zijn dat je geen meter mist van de Via Coriovallum. Je kunt ze eenvoudig hieronder downloaden.
Hier vind je een uitgebreide- of een korte routebeschrijving van elk traject, met informatie over de afstand. Zo kun je je goed voorbereiden op je fietstocht.

Let wel op dat je de juiste tracks die hieronder staan kiest want de tracks van de wandelroutes en fietsroutes zijn niet identiek.

GPX tracks

Druk hieronder op de¬†“Downloadknop¬†” ( niet op de tracknaam) om het GPX bestand te downloaden.

track 1a. Heerlen-Munstergeleen-Spaubeek


track 1c.Heerlen-Spaubeek korte versie


track 2a. Spaubeek-Houthem


track 3a. Houthem-Mamelis


track 4a. Mamelis-Kerkrade-Heerlen


track 4c. Mamelis-Heerlen korte versie


track 5a. Heerlen-Houthem